Tekeningen II

Tekeningen gemaakt op A4 formaat. Deze worden vanzelf wat complexer hierdoor. De tekeningen zijn niet zomaar gemaakt, ze bevatten autobiografische elementen die te maken hebben met mijzelf en hoe ik me voel als ik ze bedenk.

De tekeningen zijn klikbaar.

Het is mogelijk om onderstaande tekeningen op canvas te laten drukken. Neem voor een prijsopgave contact met mij op.

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:

One Response to Tekeningen II

  1. Beste Gabi,

    Sinds kort ben ik met je gelinkt via Twitter. Ik probeer mensen in te volgen in Gouda, omdat daar mijn werkterrein ligt. Aan de Hoge Gouwe heb ik een massagepraktijk.

    Ik zag dat je allerlei kunstzinnige uitingsvormen beheerst. Je tekeningen II heb ik uitgebreid bekeken. Ze zijn zo kleurrijk! Prachtig. Misschien vind je het leuk om te weten waa het mij aan doet denken. Ik vind het in elk geval leuk om te schrijven…

    Ik denk aan celdeling, groei, vruchtbaarheid, levenscyclus, meercellige organismen, cycli, zaad, ei, conceptie, het leven onder water… en zoiets als bestaansrecht.

    Warme groet, Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *