Over mij

Mijn naam is Gabi Gaasenbeek. Ik ben al mijn hele leven bezig met diverse vormen van creativiteit. Tekenen, schilderen, mozaiek, muurschilderingen, grafisch ontwerpen, van alles kwam er uit mijn handen. Mijn opleiding heb ik gedeeltelijk aan de kunstacademie gevolgd en gedeeltelijk via prive-les van een kunstenaar.

Omdat het in de kunst niet makkelijk is je brood te verdienen, ben ik via omwegen in de ICT beland en werd het creatieve een hobby die zo af en toe weer eens boven kwam drijven.

Tot de burnout, die zat er al een tijdje aan te komen. Te veel moeten en te veel zorgen groeiden me boven het hoofd en er was geen ontkomen meer aan, ik ging over de rand… Over de oorzaken kan ik hier nog heel wat pagina’s volschrijven, maar dan wordt dit verhaal erg lang dus dat doen we nu maar even niet.

Als je van het ene op het andere moment thuis komt te zitten en dingen nodig hebt om je hoofd van het denken af te houden zijn er allerlei mogelijkheden: schrijven bijvoorbeeld, maar ook tekenen. Dus het begon met een klein schetsblokje en een bescheiden doosje kleurpotloden. Het werd een stapel tekeningen, de onderwerpen komen zomaar uit mijn hoofd rollen, of het nou kattentekeningen zijn of gekke abstracte vormen. Mensen vragen me wat ik geslikt heb om tot van die gekke vormen te komen, nou, zeker geen illegale zaken en de champions van de AH zullen vast ook niet gemanipuleerd zijn toch?

Naast het tekenen kwam ook het mozaiek, ook erg goed om je bezig te houden en het resultaat mag er zeker zijn. Het werd hoog tijd voor een website, want er is niks leukers dan mooie dingen delen. Zo is dus deze site ontstaan.

Met de kalenders is het ook zo begonnen. Een verzoekje werd een leuk idee en het resultaat is een vrolijke kalender. Ondertussen begon iemand over katjes, en tja, daar ging ik weer… Katten zijn natuurlijk gewillige onderwerpen om te tekenen.

Kijk gerust eens rond op deze site en geniet er vooral van.

Divers grafisch werk van de afgelopen tijd kun je vinden op: http://becolorful.nl

ikkeknorsax_ico_k

De grooooote sax…

 

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:

3 Responses to Over mij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *