Tweede druk katten verjaardagskalenders en donatie

Had ik toch van de katten verjaardagskalender wat meer exemplaren besteld dan van mijn eerste fantasiekalender, zijn ze al weer op… Het werd dus tijd voor een herdruk, zo gezegd, zo gedaan. De tweede bestelling kalenders wordt op dit moment gedrukt. Ik ben erg blij met alle positieve reacties.

Katten verjaardagskalender

Ik had beloofd om een donatie te doen aan het Wijze Weeskitten. Dat gaat dus nu gebeuren. Zij kunnen dan weer wat meer hulp bieden aan zwerfkatten met hun kittens. Een mooi doel wat past bij mijn kalender en bij mij als kattenliefhebber. Waarom heb ik gekozen voor deze stichting? Omdat ons katertje Charlie er vandaan komt en door hen een leven op straat is bespaard. Hij ligt nu prinsheerlijk op bed te slapen, zich van niets bewust.

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *