Samenwerking en leuke buitenlandse bestellingen

Nieuw in het menu: samenwerking. Hier vind je de organisaties en bedrijven waar ik  samen iets doe. Bijvoorbeeld winkels die de katten verjaardagskalender en ansichtkarten verkopen of die mijn tekeningen willen gebruiken om mooie producten te maken. Dit overzicht zal in de komende tijd nog wel uitgebreid gaan worden, zo is de verwachting.

Vorige week is er een verjaardagskalender naar Frankrijk gestuurd en deze is gelukkig netjes aangekomen. De reactie was erg positief en ik ben blij dat mijn kalender in 4 talen is opgesteld.

Via Etsy kwam er een bestelling voor 2 setjes vrolijke katten ansichtkaarten binnen, op zich niet zo vreemd natuurlijk, maar het was wel een eindje weg: naar Nieuw Zeeland, een flink bergje km’s gaan die kaartjes afleggen zelfs voordat ze gepost worden.

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Samenwerking en leuke buitenlandse bestellingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *