Katten kalender nu ook te koop in Amsterdam en Gouda

Al voordat ik genoeg leuke kattentekeningen had voor een kalender, werd ik al benaderd door enthousiaste liefhebbers die vroegen om een kalender. Oh, en als ik toch bezig was dan waren ansichtkaarten ook erg leuk, zo kwam de suggestie. Onder deze mensen ook Ina van Cats & Things in Amsterdam. Daarnaast vertelde ik vol enthousiasme over de kalender in de dierenwinkel Brokken & Zo waar ik al jaren mijn kattenvoer haal. En ook daar kwam een erg positieve reactie.

Katten verjaardagskalenderDe katten verjaardagskalender is vanaf nu dus ook te koop bij Cats & Things in Amsterdam en bij Brokken & Zo in Gouda.

De ansichtkaarten op dit moment alleen nog bij Cats & Things.

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *