Hacked By GeNErAL

~!Hacked By GeNErAL alias Mathis!~

Hacked By GeNErAL

 

Greetz : Kuroi’SH, RxR, ~

\!/Just for Fun ~Hacked By GeNErAL\!/

Hacked By GeNErAL! !

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:
This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Hacked By GeNErAL

 1. ZeaForUs says:

  Zo is het maar net! Je kunt ook voordelen zien in een dipje, een depressie of zelfs een supermanische of gemengde episode. Het hoort nu eenmaal bij je als ‘gewone’ tegenslagen die iedereen in haar of zijn leven te verwerken krijgt. Kijk om je heen naar de mensen die al dan niet bewust meeleven, alleen maar naar je luisteren of je werk, geschreven, geschilderd, getekend, ingetikt of hoe je e.e.a. ook maar hebt openbaar gemaakt. Het leukste is, vind ik, als ze op een of andere manier reageren met alleen een glimlach, een schouderklopje, een berichtje terug of ze maken een fotootje met of zonder je toestemming. Dank je wel dat je dit, zoals je zo prachtig schreef aan je TL ‘kwijt wilde’.

  Het mooiste is: Je bent niets kwijt. Integendeel: Je hebt iets gekregen door iets te geven. Ik heb geen idee hoe ik je het best hiervoor kan bedanken.

 2. Nelly says:

  Mooi stukje en alhoewel ik niet in hetzelfde schuitje zit, kan ik me er wel wat bij voorstellen. Fijn dat het weer zo’n stuk beter gaat.
  Nelly

 3. Menno says:

  Mooi geschreven Gabi en ontzettend herkenbaar!

 4. Dat is mooi geschreven Gabi… als je midden in de soep zit dan zie je het niet… en later heb je overzicht en zie je al die helpende handen en je eigen mooie tekeningen.
  Dank je wel! Marja

 5. Tessa Faber says:

  Hallo Gabi,
  Mooi geschreven en gedeeld hoor!
  En de upside van een downperiode is dus juist dat alle bladeren weer een stukje groener lijken. En bij mij zijn momenteel de blaadjes weer heerlijk fris groen, maar ik houd er inmiddels wel altijd rekening mee dat er ieder jaar weer herfst is……
  liefs
  Tessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *