De katten kalender steunt Het Wijze Weeskitten

Vandaag heb ik besloten: van elke door mij verkochte katten verjaardagskalender gaat 1 euro naar de stichting ‘Het Wijze Weeskitten’ (wijzeweeskitten.nl)
Hier komt ons kleine katertje Charlie vandaan, en ik ben nog steeds erg blij met deze lieverd. Op de foto zie je hem in zijn favoriete houding, lekker liggen:

Het doneren van een gedeelte van de opbrengst geeft de kattenkalender voor mij een klein extra gouden randje, en echt rijk zou ik er toch al niet van worden 😉 (tenzij er een grote uitgever…. *droomt*)

 Watch movie online The Lego Batman Movie (2017)

Op dit moment ben ik er al een stuk of 14 kwijt, dus er mag nog best meer bij 😉

Bestel ze via Etsy of rechtstreeks met het vidmate contactformulier aan de rechterkant van de pagina, ze kosten 12,95 euro (exclusief verzendkosten, deze zijn 2,50)Via Etsy kan de prijs iets hoger of lager uitvallen ivm koersverschil.

Follow me for updates on my artwork:

Share my work if you like it:

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to De katten kalender steunt Het Wijze Weeskitten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *