Preview katten verjaardagskalender

De verjaardagskalender met mijn zelfgemaakte kattentekeningen is bijna klaar. Ik ben op dit moment druk met het ontwerpen. Maar om de nieuwsgierigheid niet te hoog te laten oplopen kan ik inmiddels wel een preview laten zien van een paar pagina’s.

Ook deze kalender ga ik in een kleine oplage in eigen beheer uitgeven. Inmiddels heb ik naast enthousiaste voorbestellingen van diverse mensen ook al contact met een paar winkels die interesse hebben om mijn kattenkalender te gaan verkopen.

Het voorblad en een paar pagina’s van de katten verjaardagskalender:

De komende periode wil ik ook gaan kijken of ik voor 2013 ook een jaarkalender kan ontwerpen. Omdat de kattentekeningen het populairst zijn zullen dit de eerste gegadigden zijn om afgedrukt te worden op de kalender voor volgend jaar.

Zonder mijn twee katten zou ik trouwens nooit zulke vrolijke tekeningen kunnen maken. Binnenkort zal ik mijn pluizige inspiratiebronnen dus ook even voorstellen op deze site.

Follow me for updates on my artwork:
Share my work if you like it:
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.